Catch up week

Publicerat: 2011-09-01 Kl: 18:50:10 | I kategori: Vardagen


Ja denna veckan har verkligen varit fylld av vänner :-) Sånt har vi knappt hunnit med på hela sommaren :-(

I måndags va vi hos Anna och lilla Thea, kombinerade besöket med klippning av alla 3. Efter att H åkte till Norge för att slita ut sig ännu en vecka blev det en tur ut i skogen för att plocka kantareller med syster (mormor passa monstren)

Tisdagen var det dagis för barnen och sen var Anna, Alva och Lova här en sista gång innan de flyttar. De kommer bli saknade men vi får väl ta oss i kragen och brumma de 10 milen de flyttar någon gång snart!

Onsdagen bjöd på besök av Jennie och Leon efter dagis, även Elin kom och stannade några timmar efter skolan :-) Efter det våldgästa vi mormor och tvinga henne följa med oss ut och aktivera hundar :-) Va hos syster och fick färg i håret medans barnen va på dagis oxå juh, hann med en sväng inom mormor och morfars grav oxå.

Idag har jag druckit kaffe med Veronica efter dagislämningen och efter hämtningen på dagis åkte vi till en annan Anna med barn (Jag känner verkligen många Annor nu för tiden :-)) Blev bjudna på pannkakor till mellis, Thea tyckte det var mums och fick i sig 2 1/2. Barnen leker verkligen super bra med varandra och det är så kul :-)

I morgon ska jag och barnen hälsa på Karin med barn. Leka och titta på kaninerna står på schemat. Hoppas på att kunna övertala H att barnen ska få en kanin om något år (man kan ju börja titta i tid lixom :-))

Nu dags för att lägga barn och se om ja hinner klippa färdigt gräsmattan som påbörjades medans barnen va på dagis men de va så blött i gräset så jag fick ge upp!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0