Sjukstuga dag 6

Publicerat: 2012-04-30 Kl: 13:25:44 | I kategori: Vardagen


Ja det verkar inte som att vi ska friskna till i huset. Fram tills inatt har det bara varit Thea som varit dålig (antagligen femte sjukan?), trodde under gårdagen att det började ge med sig på henne men det verkade nog för bra. 39 graders feber i morse igen. Ett ont öra på det oxå som behövs kollas upp..

Lilleman som varit pigg som en lärka tills inatt som sagt, 40 graders feber och hallucinationer om spindlar som var överallt, han våga inte ens stå på golvet stackarn.. Medecin är inte herrns starka sida heller tyvärr så det är gråt och tandagnissla när man är sjuk :-(

Idag ringde vi vårdcentralen och sköterskan var inte riktigt klok och kunde inte räkna alls, hon sa -Nja, 4 dagar med feber är ju inte så farligt. Då fick jag snällt räkna upp alla dagar för henne och fråga henne hur hon kunde få det till något annat än 6 dagar. Då gav hon med sig..

Nu ska jag ringa till min snälla storasyster som lovat köra oss till vc, för det räcker ju inte med 2 sjuka barn utan att ena bilen ska krascha bit för bit och kosta x antal pengar som vi kunde gjort otroligt mycket annat för! SUCK!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0